Ejen Tone Wow Di Langkawi

Anda yang berada di Langkawi kini tidak susah lagi untuk mendapatkan simkad Tone Wow. Ini kerana ejen Tone Wow anda kini berada di Langkawi bagi memenuhi keperluan simkad Tone Wow anda. Untuk keperluan sebagai pengguna atau perniagaan kami sedia melayani permintaan anda.

Anda boleh membeli simkad Tone Wow secara terus di Kuah, Ulu Melaka dan Ayer Hangat. Kami juga menawarkan simkad percuma kepada pengguna kali pertama simkad Tone Wow. Kami akan terus daftarkan anda dan beri simkad kepada anda tanpa perlu bayar apa-apa.

Peluang untuk seluruh warga Langkawi untuk mendapatkan simkad Tone Wow percuma daripada kami sebagai pengguna kali pertama. Sebagai pengguna simkad Tone Wow mempunyai kelebihan kerana tidak perlu beli data. Dalam erti kata lain anda dapat berjimat kerana dapat data percuma bila topup.

Jika anda topup RM30.00 sekaligus anda akan mendapat data 5GB + masa berbual 100 minit (untuk sama rangkaian) + masa berbual 30 minit (berlainan rangkaian) dan sah untuk tempoh 30 hari. Jika anda topup RM50.00 sekaligus anda akan mendapat data 15GB + 150 minit masa berbual untuk kesemua rangkaian.

Tone Wow Coverage

Dari segi liputan, anda tidak perlu risau kerana anda akan mendapat liputan sekurang-kurangnya 3G di hampir keseluruhan Pulau Langkawi termasuk kawasan laut. Di bandar Kuah anda akan mendapat liputan 4G LTE-A sementara semua kawasan utama sekitar Kuah, Kawasan Pantai Tengah, Pantai Cenang, Padang Matsirat, Makam Mahsuri, Oriental Village, Teluk Burau, Ayer Hangat, Tanjung Rhu, Teluk Yu, Ewa, Kilim anda akan mendapat liputan 4G.

Jom ramai-ramai warga Langkawi pakat hubungi kami, nak beli simkad Tone Wow atau nak simkad percuma Tone Wow boleh Whatsapp kami 012-2177924 sekarang atau bila-bila masa anda senang.

Anda juga boleh dapatkan Simkad Tone Wow di laman web ini secara percuma.

1 thought on “Ejen Tone Wow Di Langkawi

  1. Suka baca blg ni. Terang dan jelas senang paham. Cuma nak tahu boleh ke kita pilih no utk simcard ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *